kkjkkjk

Kerstviering (19-12-2023)

Onze kerstviering begon op 19 december met een sfeervolle gebedsdienst. Zo’n warme dienst, als aanloop naar de kerst, is mogelijk omdat veel vrijwilligers zich inzetten om hier iets moois van te maken. In de pauze werden we verwend met koffie en krentenbrood, hiervoor zorgden weer andere vrijwilligers voor. Deze dames staan ook altijd klaar en verdienen een groot compliment!

Na de pauze genoten we van een bewerking op het beroemde verhaal van Charles Dickens: Scrooge: Ebenezer werd hier vertolkt door een dame genaamd Ebeneza. Zij, en de rest van de spelers, lieten zien dat het ook mogelijk is om met een kleinere groep prachtig toneel te maken. Petje af!

Zin om de volgende keer mee te spelen met onze fijne toneelgroep? Laat vooral iets van je horen want we kunnen nog heel goed spelers gebruiken!

Foto’s Willy Boeijen