kkjkkjk

Sint Nicolaasfeest (30-11-2023)

Vol verwachting klopt ons hart! Zo’n 300 leden waren op 30 november aanwezig om de Sint welkom te heten. Want hoe leuk is het dat de Goedheiligman speciaal voor de Herfstzon naar Berghem komt?
Wij zitten er allemaal klaar voor!
Sinterklaasje kom maar binnen met je knechten! Meer dan welkom zijn jullie. Die man weet ook echt alles, hij had een speciaal woord van dank aan Piet van Gaal die wel dagelijks op ons mooie kerkhof te zien is en daar de boel goed onderhoudt.
Sinterklaas maakte met veel mensen een praatje. Maar hij wist ook te vermelden dat het zo goed gaat met onze breiclub. Dankzij drie trouwe vrijwilligers; Bep, Marijke en Gerrie blijven de dames aan het breien! Er worden doelen gezocht, wol ingekocht, geholpen bij het breien en wat er allemaal meer bij komt kijken. Die Sint houdt het allemaal in de gaten!
Sinterklaas wist ook te vertellen dat ons zeer gewaardeerd lid, Driek van Veghel, ook niet onopgemerkt is gebleven in Spanje. Hoewel Driek de 90 al is gepasseerd zet hij iedere woensdag koffie voor onze biljartclub, is ploegbaas bij het Kerkhof en schoffelt zelf ook nog flink mee. Ook dat verdient even aandacht! Na al deze positieve berichten moest Sint ons weer verlaten, maar dat deed hij niet zonder eerst een cadeautje te hebben uitgedeeld.
Dankjewel Sinterklaasje! Foto’s Willy Boeijen