kkjkkjk

Het nieuwe haakboek van Karin Bloemen

Dit voorjaar werd onze breiclub benaderd met het verzoek of er dames waren die projecten wilden haken voor het nieuwe haakboek van Karin Bloemen. Projecten aan de hand van de voorlopige beschrijving haken, en waar nodig fouten eruit halen en kloppend maken.

Zes personen gingen de uitdaging aan, hebben allemaal 2 of 3 projecten gehaakt en deze met de aangevulde en verbeterde patronen weer ingeleverd.

Het boek is inmiddels gepresenteerd, en de dames mochten hierbij aanwezig zijn. Tijdens deze presentatie door Karin Bloemen werden ze één voor één op het podium gehaald, met het gemaakte haakproject aan of om, en uitvoerig bedankt en geprezen om de goede samenwerking en de gemaakte werkstukken. Alle patronen die in het boek zijn gepubliceerd, zijn door onze leden gemaakt, op één omslagdoek na, en dat was volgens de uitgever zeer bijzonder.

In het nieuwe boek is op de laatste bladzijde over elke handwerkster een stukje gepubliceerd als dank voor de deelname aan de totstandkoming. Ook kregen ze als dank allemaal het nieuwe boek Haken a la Bloemen Stripes & Colors cadeau.

Iedereen was blij met de persoonlijke aandacht van Karin en vond het een heel leuke ervaring om mee te maken.