kkjkkjk

Afscheid Chris Schuts

Vanmorgen naar Chris Schuts geweest om hem te bedanken voor zijn grote inzet van de afgelopen jaren! Chris heeft in 2015 onze Nordic Walking groep opgezet en hier al die jaren op een bevlogen en deskundige manier leiding aan gegeven. Hartelijk dank hiervoor! De deelnemers van de groep hadden een toepasselijk cadeau voor hem; een ijzeren nordic walker!

Gelukkig heeft Chris een opvolger gevonden. Jan de Kruijf neemt het stokje van hem over en we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat. Mocht u belangstelling hebben om bij deze gezellige groep te gaan, dan mag u op maandagmorgen 09.00 uur vanaf parkeerplaats Hoessenbosch gewoon meelopen. De stokken kunt u in het begin lenen zodat u rustig kennis kunt maken en kijken of het iets voor u is. Chris en Jan staan u graag te woord!
Foto’s gemaakt door Willie Boeijen