kkjkkjk

Jaarvergadering 06-04-2023

Tijdens de jaarvergadering van 6 april 2023 openden we met een serieus gedeelte want de zaken moeten goed en keurig geregeld zijn. Het doet goed dat onze leden altijd veelvuldig aanwezig zijn en positief meedenken met het bestuur. Dat maakt het fijn om samen te werken.
Wij namen afscheid van Stiny van Erp, maar gelukkig alleen als bestuurslid. Dankjewel Stiny voor de ontelbare bezoeken die jij namens het bestuur bij onze zieken hebt gebracht en voor al het andere werk wat jij voor de Herfstzon hebt gedaan en nog blijft doen!
Als opvolger voor Stiny kondigde onze voorzitter Francien Akkermans aan, bij vele leden al een bekend gezicht. Veel succes met ons allemaal Francien, wij wensen je een hele fijn tijd als bestuurslid toe.
In de pauze van de werden er lotjes verkocht waarmee prachtige prijzen te winnen waren. Ook was onze breiclub en creaclub aanwezig die hun prachtige creaties aan ons toonden. Er zaten veel hele mooie werkstukken tussen!
Na de pauze was er nog één agendapunt; we hadden maar liefst drie jubilarissen, allemaal 25 jaar lid van onze vereniging. Zus vd Coolwijk, Geert Grosfeld en Cor vd Heuvel. Deze leden zijn ook alle drie erg waardevol voor de Herfstzon, mede door het vele vrijwilligerswerk wat zij hebben gedaan! Van harte gefeliciteerd jubilarissen!
Na de vergadering konden we volop ontspannen en genieten van onze toneelvereniging “tot wederzijds genoegen”. Zij hadden ontzettend hun best gedaan en zetten een prachtige show neer, die zich geheel in de hemel afspeelde. En daar was het goed vertoeven! Chapeau voor onze toneelspelers!! Bekijk hier de foto’s