kkjkkjk

Afsluiting toernooikaarten seizoen 2023/2024 (17-04-2024)

Woensdag 17 april was de afsluiting van het toernooikaart seizoen. Op deze middag werden de winnaars bekend gemaakt van het rikken en jokeren, en van de Sjaak van Kobussenprijs. Deze laatste wordt verloot onder de mensen die maar twee keer of minder hebben verzuimd. Daarnaast krijg je iedere keer dat je komt kaarten een lotje, en vandaag werden ook deze prijzen verloot.
Er waren 7 prijzen voor iedere categorie met twee grote winnaars; het riktoernooi werd gewonnen door Peter den Brok en het jokertoernooi door Jo van Oorsouw. Omdat Jo de dag ervoor 95 jaar was geworden, zong de hele zaal haar spontaan toe!
De winnaars van de Sjaak van Kobussenprijs waren Adriaan van Erp en Corrie van den Broek. Allemaal van harte gefeliciteerd!
Foto’s Willy Boeijen.

Onze jubilarissen van 2024

Dinsdag 9 april was een geslaagde en gezellige middag met onze negentien jubilarissen die allemaal 25 jaar lid zijn bij de De Herfstzon Berghem en dat moet gevierd worden!
Voor iedereen was er even aandacht en de jubilarissen kregen zelf ook het woord. Er was ook volop tijd om lekker bij te kletsen. De middag werd muzikaal opgevrolijkt door Ruud van de Ven met zijn accordeon. Er was op een tijd een hapje en een drankje en zo vloog de middag om! Van harte gefeliciteerd jubilarissen!
Met vriendelijke groeten, Nellie van Berkel. Telefoon 0412402322

Foto’s Willy Boeijen

Jaarvergadering 04-04-2024

Op 4 april hebben wij tijdens onze jaarvergadering afscheid genomen van 3 bestuursleden.
Alle drie hardwerkende mensen die wij node gaan missen maar gelukkig blijven ze zich nog wel inzetten als vrijwilliger voor onze vereniging.
Piet Droomers, Gerda Martens en Gerrit Mulders, hartelijk dank voor jullie jarenlange inzet voor ons Herfstzon en wij hopen jullie nog heel vaak te mogen zien op onze activiteiten.
Nadat wij tijdens onze jaarvergadering afscheid hadden genomen van drie bestuursleden mochten wij gelukkig drie nieuwe bestuurders welkom heten.

Henk van Alphen

Hans den Brok

Marius Smits

wij wensen jullie veel succes en plezier toe in het bestuur!
De pauze werd door de bestuursleden gebruikt om de jaarlijkse lotjes te verkopen met leuke prijzen. Na de pauze gingen we mee naar het café van onze toneelclub “Het gezellige schaap” waar vrolijk werd gefeest, gezongen, gedronken en gedanst. Het was een gezellige sfeer waar iedereen zin in kreeg om eraan mee te doen. Een mooie afsluiting van een fijne middag.
Ter afsluiting werden de winnaars van de loterij bekendgemaakt en gingen een flink aantal leden met een aardigheidje naar huis.
Met vriendelijke groeten,
Nellie van Berkel.
Telefoon 0412402322

Foto’s Willy Boeijen

Onze bezorgers (5)

Deze keer fietste de fotograaf een stukje mee met Gerda Martens welke al vanaf 2010 als bezorger actief is. Dat was onverwacht hard werken voor de fotograaf want Gerda houdt wel van een pittig tempo, hij was blij dat ze af en toe stopte om ergens iets in de bus te doen! De wijk van Gerda ligt voor een gedeelte in de kom van oud-Berghem maar ook ’t Gement met de Harenseweg neemt ze voor haar rekening dus dat is wel een eind trappen. Gelukkig was het even droog en voor de gure wind kun je een jas aan doen. Foto’s Willy Boeijen

Lezing notaris (04-03-2024)

Soms moet je tijd maken voor een serieus onderwerp want het leven is nu eenmaal niet altijd “lang leve de lol”.
Toch konden we deze middag nog wel een beetje lachen.
Notaris van Dongen gaf ons veel nuttige informatie over het levenstestament en testament met af en toe wat humor.
Dat maakte het tot een leerzame, nuttige maar ook fijne middag.

Foto’s van deze middag.