kkjkkjk

Onze bezorgers (5)

Deze keer fietste de fotograaf een stukje mee met Gerda Martens welke al vanaf 2010 als bezorger actief is. Dat was onverwacht hard werken voor de fotograaf want Gerda houdt wel van een pittig tempo, hij was blij dat ze af en toe stopte om ergens iets in de bus te doen! De wijk van Gerda ligt voor een gedeelte in de kom van oud-Berghem maar ook ’t Gement met de Harenseweg neemt ze voor haar rekening dus dat is wel een eind trappen. Gelukkig was het even droog en voor de gure wind kun je een jas aan doen. Foto’s Willy Boeijen

Onze bezorgers (4)

Vandaag is onze fotograaf meegefietst met bezorger Albert Dominicus die je gerust een oude rot in het vak kunt noemen. Albert heeft een bezorgwijk in oud Berghem, in en rondom de Molenweg. Al vanaf 2007 bezorgt Albert ons maandblad maar daarnaast is hij ook op andere fronten actief voor de Herfstzon.
Hij zet zich optimaal in voor het onderhoud van het kerkhof,
voor de fietsclub in de zomermaanden en ook voor hand – en spandiensten doen we nooit tevergeefs een beroep op Albert.

Foto’s Willy Boeijen

Onze bezorgers (3)

Gisteren is er begonnen met het bezorgen van Ons Herfstblad en de ONS. Deze keer volgde de fotograaf Henk Boeijen. Henk komt helemaal vanuit het tuurénd over het spoor gefietst en neemt Berghem Zuid voor zijn rekening. Met bijna 30 adressen is hij daar wel even mee bezig. Berghem Zuid is een hele fijne wijk, ook om doorheen te fietsen, vooral als het droog is. Met het slechte weer hebben de bezorgers op dit moment allemaal te kampen, dus hier en daar kunnen er wat druppeltjes op ons Herfstblad zitten. Foto’s Willie Boeijen

ONZE BEZORGERS 2

Vandaag is de ONS en ons Herfstblad weer bij de bezorgers afgeleverd en kunnen de bladen weer worden rondgebracht.
Het Rayon van Tini Damen, rayon 5, ziet er wat betreft het aantal adressen erg onschuldig uit, maar het aantal kilometers wat je moet fietsen valt flink tegen. De huizen liggen een beetje her en der verspreid langs de route en het is fijn als je de weg weet, zoals Tini.
De Zevenbergseweg van het begin tot helemaal aan het eind, met alle zijstraten en ook de Hoessenboslaan.
Dat fietsen is die sportieve Tini wel toevertrouwd, die houdt er de vaart goed in.
Al vanaf juni 2007 neemt Tini iedere maand een rayon voor zijn rekening en kunnen wij op een goede bezorging vertrouwen.
Foto’s Willy Boeijen

ONZE BEZORGERS 1

Iedere maand krijgen onze leden het maandblad ONS van KBO Brabant en Ons Herfstblad van de Herfstzon. De bezorging hiervan wordt gedaan door 17 trouwe leden die een rondje fietsen of lopen om de post in hun wijk te bezorgen. Een mooie groep mensen die allemaal iets voor de Herfstzon willen doen. Waarvoor onze dank!

Maar voor het zover is, heeft opperbezorger Henk van de Camp er al een hoop werk opzitten. Het ophalen van de bladen, tellen en uitsorteren op de verschillende rayons, adreslijsten controleren en vervolgens alles weer in de auto. Rondbrengen naar de verschillende bezorgers. Wanneer dat gebeurd is neemt Henk zelf ook nog een, soms twee, wijken voor zijn rekening en fietst hij nog enkele kilometers. Zodat iedereen weer het nieuws kan lezen en wat we de komende maand voor activiteiten hebben.

De volgende keer gaan we met een bezorger op pad
Foto’s Willy Boeijen

Wordt vervolgd!

de komende tijd zullen er regelmatig nieuwe berichten en foto’s over “onze bezorgers” verschijnen.
Deze zullen te vinden zijn boven, achteraan in de menubalk, “Onze bezorgers”.