kkjkkjk

ONZE BEZORGERS 2

Vandaag is de ONS en ons Herfstblad weer bij de bezorgers afgeleverd en kunnen de bladen weer worden rondgebracht.

Het Rayon van Tini Damen, rayon 5, ziet er wat betreft het aantal adressen erg onschuldig uit, maar het aantal kilometers wat je moet fietsen valt flink tegen. De huizen liggen een beetje her en der verspreid langs de route en het is fijn als je de weg weet, zoals Tini.

De Zevenbergseweg van het begin tot helemaal aan het eind, met alle zijstraten en ook de Hoessenboslaan.

Dat fietsen is die sportieve Tini wel toevertrouwd, die houdt er de vaart goed in.

Al vanaf juni 2007 neemt Tini iedere maand een rayon voor zijn rekening en kunnen wij op een goede bezorging vertrouwen.

ONZE BEZORGERS 1

Iedere maand krijgen onze leden het maandblad ONS van KBO Brabant en Ons Herfstblad van de Herfstzon. De bezorging hiervan wordt gedaan door 17 trouwe leden die een rondje fietsen of lopen om de post in hun wijk te bezorgen. Een mooie groep mensen die allemaal iets voor de Herfstzon willen doen. Waarvoor onze dank!

Maar voor het zover is, heeft opperbezorger Henk van de Camp er al een hoop werk opzitten. Het ophalen van de bladen, tellen en uitsorteren op de verschillende rayons, adreslijsten controleren en vervolgens alles weer in de auto. Rondbrengen naar de verschillende bezorgers. Wanneer dat gebeurd is neemt Henk zelf ook nog een, soms twee, wijken voor zijn rekening en fietst hij nog enkele kilometers. Zodat iedereen weer het nieuws kan lezen en wat we de komende maand voor activiteiten hebben.

De volgende keer gaan we met een bezorger op pad
Foto’s Willy Boeijen

Wordt vervolgd!

de komende tijd zullen er regelmatig nieuwe berichten en foto’s over “onze bezorgers” verschijnen.
Deze zullen te vinden zijn boven, achteraan in de menubalk, “Onze bezorgers”.