kkjkkjk

Diner 60 jarig jubileum 22 september 2022

Na het gezellige samenzijn in de Berchplaets kwamen we na een kleine rustpauze om 16.00 uur weer bij elkaar voor het diner bij de Merx. Voorzitter opende de bijeenkomst met een champagne toast op onze vereniging. Het eten was heerlijk, iedereen had het uitstekend naar de zin en de stemming zat er goed in.
Klik hier voor de foto’s van Willy Boeijen.

Feestdag (Lunch 22-09-2022)

Na de sfeervolle viering in de kerk tijdens ons 60 jarig jubileum op 22 september gingen we naar de Berchplaets voor koffie en een broodje, luisteren naar wat mooie liedjes van Jan Boeijen en Gerard Theunisse en tussendoor bijpraten kijken naar oude foto’s.
Het was een gezellige afsluiting van de ochtend.
klik hier voor de foto’s van Willy Boeijen.

H. Mis 60 jarig bestaan (22-09-2022)

We begonnen onze feestdag met een H. Mis. We begonnen onze feestdag met een H. Mis. De muzikale invulling was in handen van ons eigen koor en deze was geweldig goed verzorgd. Pastoor Leo, die al velen jaren voor onze vereniging de vieringen deed, is deze H. Mis nu samen met kapelaan Renders voorgegaan. Verder was alle hulp, zowel voor, tijdens als na de mis in handen van leden van de Herfstzon. Een heel mooi begin van de feestdag.
Foto’s Willy Boeijen  klik hier…

Receptie 60 jaar de Herfstzon (17-09-2022)

Zaterdag 17 september hadden we een heel gezellig samenzijn tijdens onze drukbezochte receptie vanwege het 60 jarig jubileum. Dat we met volle teugen hebben genoten is wel te zien op die mooie foto’s. Dankjewel aan iedereen die, op welke manier dan ook, heeft bijgedragen aan deze prachtige middag. Bekijk hier de foto’s gemaakt door Willy Boeijen