kkjkkjk

Berghem Bruist (25-09-2022)

Berghem Bruist was voor iedereen een mooie dag, prachtig weer, een heerlijk zonnetje en een hoop gezellige mensen om je heen. Wat wil je nog meer? Een fijn breiwerkje! Ook dat was voorhanden dus die dag kon niet meer stuk. De pot met kaarten en pennen is gewogen en kwam op 2002 gram. Drie personen zaten het dichtst in de buurt waarna we de loting hebben laten verrichten bij de vrijwilligers van Berchs Heem. De gelukkige prijswinnaar was Annelie van Berkel. Van harte gefeliciteerd met de mooie prijs! Foto’s Willy Boeijen.

Jeu de Boules dag

Al jaren hebben we onze jaarlijkse jeu de boulesdag tot volle tevredenheid bij de Berchplaets gehad. Maar door de bouwplannen eromheen valt ons speelterrein weg en moesten we besluiten om uit te wijken. Voor sommigen was het even wennen maar de meesten kenden deze banen al. We hebben er een mooie dag van gemaakt en de toepasselijke prijzen, maar ook de lekkere frites met schnitzels vielen in goede smaak. Het weer was goed, het was een dag met veel plezier en gezelligheid. Dat is ook op de foto’s te zien. Wanneer u alle foto’s van deze dag wilt bekijken,  Klik hier…

Jaarlijkse fietsdag 31-08-2022

Op 31 augustus hebben we een prachtige fietsdag gehad. Dit is een jaarlijks terugkerende activiteit waarvan dankbaar gebruik wordt gemaakt door een groot aantal leden. We troffen het bijzonder met het weer, ideaal om uit te waaien op de fiets! Het bezichtigen van een hortensiakwekerij was een fijne onderbreking. Eten en drinken was lekker, dus er is volop genoten. Dat kun je ook wel zien aan al die blije snoeten!
Bekijk hier de foto’s gemaakt door Willie Boeijen

Reisje minder mobiele leden 09-08-2022

Ons jaarlijkse uitstapje met de minder mobiele leden was een succes. We hadden het weer mee, het eten en drinken was lekker, een mooie busreis en gezellig cabaret. De hele dag samen zijn, fijn kunnen bijpraten en afsluiten met een goed verzorgd diner maakte dat we met een voldaan gevoel in Berghem terug kwamen. Bekijk hier de foto’s

Kermis in de tent (11-07-2022)

Afgelopen maandag hebben we met een groot aantal leden kermis gevierd! Er was van alles wat; koffie met iets lekkers, een drankje, een nieuwe DJ die voor de gezellige sfeer zorgde, we mochten ballen rollen, touwtje trekken, blikgooien en schieten! Daarbij was er nog een loterij én kregen we nog een lekkere oliebol zodat het kermisgevoel compleet was.

Het was een ouderwetse leuke middag, zeker voor herhaling vatbaar! Hartelijk dank Berghem Events dat jullie deze middag mogelijk hebben gemaakt, wij hebben genoten!
Bekijk hier de foto’s gemaakt door Willie Boeijen.