kkjkkjk

Hoe de bridge-drive is verlopen.

Vanaf 13:00 uur komen de deelnemers binnen en zoeken hun plaats in de zaal op.  Als iedereen binnen is, openend Henk van Breda met een welkomst woord de drive en geeft het woord aan de wedstrijdleider, Carel van Duijnhoven. Nadat hij zijn woordje gedaan heeft begint de drive met het spelen van het eerste spel.

Al de 24 spellen, die een ieder moet spelen, worden in een goed tempo en zonder onoverkomelijke problemen sportief gespeeld. Tussen de rondes wordt er gebruik gemaakt van bar en de geserveerde hapjes, met klap op de vuurpijl het worstenbroodje.

Nadat het laatste spel is gespeeld neemt Jan van Heemskerk het woord en bedankt de organisatie. Waarna Carel de uitslag voorleest en Jan de prijzen uitreikt. Nogmaals wordt iedereen bedankt voor de sportieve middag.

De overall winnaar van deze drive is:    Lies & Nol van Zoest met 70.14%
De drie beste paren uit Berghem zijn:         
Willy van Erp & Frans Boeijen met 59.03%  
Nellie Boeijen  & Gerard Hofmans ook met 59.03%  
Marietje Hoeks & Rien Vogels met 55.42%

Met vriendelijk groet, Jan Megens

Afsluiting kaartseizoen 20-04-2022

Afgelopen woensdag hebben we het kaarttoernooi afgesloten. Na een spannende race werd bekend gemaakt wie de winnaars waren bij het rikken én bij het jokeren. Voor iedere groep werden er 10 prijzen uitgedeeld. Daarnaast was er voor twee winnaars de mooie jaarlijkse “Mand van Sjaak”, ook deze werd met veel enthousiasme ontvangen. Deze prijs wordt verloot onder de meest trouwe bezoekers van het seizoen. En, alsof het niet op kan, werden er ook nog prijzen verdeeld op de lotjes. Iedere woensdag krijgt iedere deelnemers namelijk een lotje, wat zorgvuldig bewaard wordt. Een waar prijzenfestival dus met veel blije gezichten! Bekijk hier de foto’s